Acasă Politic Vladimir Voronin: Chișinăul trebuie să caute relații bune cu autoritățile din Găgăuzia

Vladimir Voronin: Chișinăul trebuie să caute relații bune cu autoritățile din Găgăuzia

0

Fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, dă vina pe autoritățile țării pentru relațiile „dezgustătoare” dintre Chișinău și Comrat.

„M-am întâlnit deja de două ori cu noul bașcan ales. Ea și Adunarea Populară au fost blocate de autoritățile centrale de la Chișinău. În general, atitudinea față de Găgăuzia este dezgustătoare. Cunoașteți problema rambursării TVA către agenții economici. Bașcanul nu este nicidecum numit în calitate de membru al Guvernului”, a declarat Vladimir Voronin, scrie point.md.

Potrivit lui, „mai sunt și alte lucruri care afectează psihologic, moral persoana în care oamenii din Găgăuzia au încredere prin vot”.

„Chișinăul nu mai are nimic de făcut aici, trebuie doar să caute contacte și relații bune cu acei oameni cărora locuitorii le-au încredințat puterea în autonomia găgăuză”, a subliniat fostul președinte.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.