Acasă Politic Vladimir Cebotari: Coaliția PSRM-PD riscă să coboare sub pragul de 51%

Vladimir Cebotari: Coaliția PSRM-PD riscă să coboare sub pragul de 51%

0

Coaliția nou formată PSRM-PDM ar putea coborî sub pragul electoral de 51%. Cel puțin asta susține deputatul grupului „Pro Moldova” Vladimir Cebotari.

Întrebat în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul N4 dacă coaliția dintre socialiști și democrați ar risca să coboare sub pragul electoral, acesta a răspuns: „Sigur ca da, fără dubii. Ați vazut careva idei sau reforme geniale?”, a răspuns Cebotari. 

Acesta a mai menționat că de mai bine de jumătate de an PSRM și PDM au fost într-o coaliției informală, din care au făcut parte inclusiv deputații care s-au disociat de partid, pentru că nu au fost de acord cu anumite decizii care s-au discutat în acest timp și s-au luat pe ascuns. 

„Nu este o problemă formalizarea coaliției, este o problemă atunci când nu înțelegi unde te afli. Oricare decizie care este luată, chiar dacă nu ești de acord, ea se ia de către toată echipa și este asumată și o realizezi deschis, transparent, o realizezi urmând niște obiective foarte clare pentru toată lumea, atingi niște discuții clare și ai niște discuții clare, înțelegi finalitatea la unele procese – asta nu e problema, dacă crezi în unele valori atunci te lupți pentru ele, dar dacă faci niște lucruri pe ascuns, atunci nu mai vrei să te asociezi. Daca tu nu vrei să te asociezi cu masa lor de deciziii, atunci te dai la o parte”, a mai spus Cebotari.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.