Acasă Istorii din spatele culisei Viorel Morari: Eșanu m-a avertizat. ”Dacă nu mă opresc, o să fiu...

Viorel Morari: Eșanu m-a avertizat. ”Dacă nu mă opresc, o să fiu călcat cu tăvălugul”

0

Nicolae Eșanu m-a sunat în birou, s-a prezentat m-a întrebat dacă cineva din judecători ar fi primit salariu în plicuri. Și a specificat că dacă nu mă opresc, o să fiu calcat cu ”tăvălugul”, a declarat Viorel Morari, șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, în cadrul emisiunii ” Cbinetul din umbră” de la jurnal tv.

Eșanu a fost telefonat în direct de către prezentatorul emisiunii și rugat să comenteze acuzațiile. Consilierul pe domeniul dreptului în Cabinetul prim-ministrului Ion Chicu, a răspuns apelului telefonic, însă a decralat că nu prea își amintește prea multe detalii despre acea discuție. Acesta a negat că ar fi spus o asemenea frază, menționând că ar fi fost vorba despre o atenționare în cazul în care vor fi comise încălcări în activitatea procuraturii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.