Acasă Politic VIDEO // Voronin despre „Kuliok”: Voi din procuratură sunteți idioți? Trebuiau să...

VIDEO // Voronin despre „Kuliok”: Voi din procuratură sunteți idioți? Trebuiau să transmită banii în fața voastră?

1

Ex-președintele Vladimir Voronin se arată revoltat de inactivitatea Procuraturii Generale în cazul imaginilor video unde fostul lider PDM i-a transmis o pungă cu bani ex-președintelui Igor Dodon, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

În cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul TV N4 că acum Dodon nu are imunitate prezidențială și că ar trebui deschis un dosar penal. 

„Pe kuliok (n.red. probabil Vladimir Voronin se referă la Igor Dodon) trebuiau să-l ia demult de guler și să-l ducă unde trebuie. Vedeți că despre kuliok acum nu se vorbește. El nu are imunitate. De ce nu se deschide acuma dosar? Că nu a fost aceea ce trebuia să fie în momentul când s-a transmis kuliokul (n.red. face referire la declarațiile PG că imaginile nu au fost înregistrate cu tehnică specială). Voi sunteți idioți aceștia care aveți pagoane (n.red. trad. rus. epoleți), care aveți funcții pe la Procuratură sau ce? Aceste kulioace trebuiau să fie transmise în prezența voastră? Când sunteți voi lângă dânșii? Ele se transmit în altă parte”, a declarat Voronin care aținut să precizeze că „așa nu se mai poate, așa se distruge țara și noi nu facem nimic. Suntem proști pentru că tăcem iar hoții aceștia au să fure mai departe”.

Procuratura Generală a respins categoric să investigheze imaginile video argumentând că acele înregistrări nu au fost făcute cu tehnică specială și că procurorii nu se pot pronunța asupra veridicității lor.

În septembrie 2020 Stoianoglo însă invoca motivul că ar fi campania electorală și că se dorește implicarea PG în politică de asta nu ar fi întreprins nimic

„Este o tentativa de a băga Procuratura în politica și de ce au apărut imaginile nu când au fost filmate, dar inainte de alegeri? Totul este o înscenare clară, filmarea nu a fost autorizată, nu poate fi dovadă, iar acele persoane care dădeau (punga – n.red) știau că se filmează, iar procuratura nu va accepta să fie implicată în așa ceva. Totul s-a făcut pentru că cineva vrea să fie președinte și că anumiți candidati să fie scoși din cursă în baza unor dosare penale”, a declarat Alexandr Stoianoglo pe 8 septembrie în cadrul unei emisiuni TV.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.