Acasă Extern VIDEO // Vladimir Putin a dezvăluit că și-a dorit de mic să...

VIDEO // Vladimir Putin a dezvăluit că și-a dorit de mic să fie spion

0

În prima zi de școală în Rusia, Vladimir Putin le-a povestit unor elevi din Vladivostok câteva amintiri din copilăria lui. Președintele i-a îndemnat pe copii să-și urmeze visurile. Le-a mărturisit că și-a dorit de mic să fie spion și că și-a îndeplinit ambiția. Vladimir Putin, președintele Rusiei: „Ca mulți băieți, am vrut întâi să fiu marinar, apoi pilot și, până la urmă, spion. Asta am vrut, transmite SafeNews.md cu referire la Digi24.ro.

Și am urmat acest vis, asta s-a întâmplat cu viața mea. Câteodată sunt surprins de cum s-a întâmplat. Nu e chiar atât de simplu. Nu poți să spui pur și simplu și să fii angajat.

Scopul a fost să servesc patria. Iar astăzi, chiar asta fac. Din acest punct de vedere, cred că am reușit să îndeplinesc ce mi-am dorit.”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.