Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat: Noi avem nevoie de acțiuni, nu să stăm...

VIDEO // Vlad Filat: Noi avem nevoie de acțiuni, nu să stăm cu mâna întinsă

0

Agenda Maiei Sandu este exclusiv externă și exclusiv de fațadă. Noi avem nevoie de acțiuni ca economia noastră să genereze bani, dar nu să stăm cu mâna întinsă, să cerem ajutor financiar. Declarația a fost făcută de fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, în cadrul unui interviu.

„Și eu în afară eram primit foare bine, inclusiv în Norvegia, unde am avut o vizită extraordinară. (…) Însă, agenda Maiei Sandu este exclusiv externă și exclusiv de fațadă. Noi avem nevoie de 30 de milioane de euro cadou sau noi avem nevoie de acțiuni responsabile aici, în Republica Moldova, ca să facem în așa fel ca economia noastră să genereze bani, dar nu să stăm cu mâna întinsă. Situația economică e foarte proastă și aceste vizite dau bani, dar aceștia sunt bani care merg în consum, dar de generat nu generează nimic. De aceea, aceste primiri frumoase în afară nu au absolut nimic cu viața moldovenilor”, a declarat Vlad Filat.

Fostul prim-ministru al țării spune că de Paște a rămas acasă și a realizat și mai mult cât de pustii sunt localitățile din Republica Moldova și cât de gravă este problema demografică în țara noastră.

De asemenea, acesta a comentat și interviul acordat recent de președintele țării, Maia Sandu, jurnalistului rus Iurii Dudi. 

„A fost un interviu straniu, din punctul meu de vedere. Ea spunea într-un răspuns că cel mai complicat lucru pe care ea îl are în exercitarea mandatului este ceva cu oamenii. Mi se pare că cel mai rău lucru sunt oamenii, pentru că ea se simte mai bine în afara țării. Poate eu prea tragic spun partea asta, dar aspectul ăsta cu depopularea eu îl consider chiar o problemă gravă, pe care guvernarea nici nu o discută”, a conchis Vlad Filat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.