Acasă Social VIDEO // Vizită târzie a lui Veaceslav Platon la PG. Mașina acestuia,...

VIDEO // Vizită târzie a lui Veaceslav Platon la PG. Mașina acestuia, surprinsă la intrarea din spate a instituției

0

Vizită târzie a lui Veaceslav Platon la Procuratura Generală. Mașina acestuia fost surprinsă la intrarea din spate a instituției. Faptul că acesta s-a aflat în clădire ne-a fost confirmat de paznic, care însă nu a putut să ne spună la cine mai exact s-a aflat în vizită. Chiar și așa, Platon a evitat să dea ochii cu jurnaliștii. Contactat telefonic de reporterii TV8, acesta ne-a întrerupt apelul. Am solicitat mai multe detalii de la purtătoarea de cuvânt instituției, însă, deocamdată, nu ni s-a oferit un răspuns.

Mașina lui Veaceslav Platon a fost surprinsă în după-amiaza zilei de astăzi în preajma intrării din spate a Procuraturii Generale. Șoferul automobilului e evitat să ne spună însă unde se află controversatul om de afaceri.

„-Unde se află domnul Platon? – Nu sunt la curent. – Cine sunteți? – Dar voi cine sunteți”?

În schimb, paznicul Procuraturii Generale ne-a confirmat faptul că Veaceslav Platon se află în interior, fără a ne oferi alte detalii.

După aproximativ 20 de minute șoferul lui Veaceslav Platon a plecat într-o direcție necunoscută, fără ca în mașină să urce controversatul om de afaceri.

Abia peste puțin timp însă am aflat de la paznic că din clădire a ieșit Platon, fără ca să dea ochii cu presa.

Contactat telefonic, Veceslav Platon ne-a întrerupt apelul. Nu ne-a răspuns la telefon nici Procurorul general, Alexandr Stoianoglo. Am solicitat mai multe detalii de la purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale.

Acesta ne-a spus că se va documenta, iar ulterior va reveni cu un apel, lucru care nu s-a întâmplat până la difuzarea materialului. După patru ani de detenție, în luna iunie, controversatul om de afaceri, Veceaslav Platon, a fost eliberat.

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat că dosarul intentat pe numele acestuia a fost falsificat în totalitate și Procuratura va iniția, astfel, procedura de revizuire a sentinței aplicate lui Platon.

Omul de afaceri a fost condamnat de Curtea Supremă de Justiție la 18 ani de închisoare, pentru frauda bancară, iar pedeapsa primită pentru escrocherie și corupere a fost cumulată, în total fiindu-i stabilită o pedeapsă de 25 de ani de detenție. În octombrie anul trecut, dosarul în care este acuzat de escrocherie și spălare de bani a fost trimis la rejudecare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.