Acasă Alegeri 2020 VIDEO // UPDATE // În secția de votare de la Hilton Kesington,...

VIDEO // UPDATE // În secția de votare de la Hilton Kesington, Londra: ”Buletinele de vot s-au epuizat. Vrem să votăm”

0

UPDATE (21:15) Buletinele de vot s-au epuizat. Moldovenii sunt revoltați și nu știu ce să facă! Mii de oameni nu au reușit să voteze.

Știrea inițială!

Peste două mii de moldoveni veniți să voteze la secția Hilton Kesington de la Londra, riscă să nu o poată face. Se întâmplă după ce după ore în șir de așteptare, alegătorii au fost anunțați că în secția de votare au rămas mai puțin de 800 de buletine de vot.

Suntem peste 2 mii de oameni. Cu toții vrem să votăm, Ne-au spus că au rămas mai puțin de 800 de buletine de vot. În alte secții de votare din Londra buletinele la fel sunt epuizate. V-om protesta, altă ieșire nu avem, a declarat un cititor SafeNews.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.