Acasă Social VIDEO // Un tânăr din orașul Nisporeni a murit după ce a...

VIDEO // Un tânăr din orașul Nisporeni a murit după ce a fost bătut și împins de pe un pod

0

Un tânăr de 28 de ani din orașul Nisporeni a murit după ce a fost bătut de către alți tineri, în parcul orașului. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unui conflict pe rețelele de socializare, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Potrivit ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, tânărul de 28 de ani se afla în parcul din orașul Nisporeni, în seara zilei de 31 martie, când de el s-a apropiat un tânăr de 19 ani, cu care anterior a avut un conflict pe rețelele de socializare. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar tânărul de 19 ani, cu scopul de a se răzbuna, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în față, celuilalt tânăr de 28 de ani, apoi l-a împins, ultimul căzând de pe un podeț cu înălțimea de aproximativ 2 metri.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme. În urma examinării medicale, victima a fost diagnosticată cu traumatism vertebro-modular închis grav, luxația vertebrei C5 și contuzia medulară. În data de 5 aprilie, tânărul a decedat în secția de reanimare a Institutului de Medicină Uurgentă Chișinău.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, pentru cauzarea leziunilor corporale grave care au dus la decesul peroanei și huliganism agravant, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.