Acasă Social VIDEO // Un tânăr a furat mașina din garajul unui locuitor al...

VIDEO // Un tânăr a furat mașina din garajul unui locuitor al orașului Sângera. Ce riscă

0

Un tânăr de 28 de ani din capitală ar putea petrece următorii 3 ani după gratii, acesta fiind suspect de furtul unui automobil. Potrivit informației, totul s-a întâmplat la data de 15 iulie, în orașul Sângera.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. Victima a comunicat că seara a parcat unitatea de transport în garaj și a mers acasă, iar ulterior nu a mai găsit automobilul.

Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la 210.000 lei.

Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigației și urmărire penală pentru identificarea suspectului și depistarea automobilului. Astfel, în urma măsurilor îîntreprinse, automobilul a fost depistat abandonat pe o stradă din or. Sângera, mun. Chișinău.

Urmare a acțiunilor iîntreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând a răpit automobilul doar pentru a se plimba. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport, iar pentru fapta data, tânărul riscă amendă de la 29.000 la 67.500 sau închisoare de la 1 la 3 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.