Acasă Articol comercial VIDEO // Un șofer din Telenești a câștigat premiul de TOP din...

VIDEO // Un șofer din Telenești a câștigat premiul de TOP din biletul ”Bingo Loto” – 1 500 000 de lei Ⓟ

0

BINGO! Biletul ”Bingo Loto” și-a găsit favoritul. Gheorghe Berzedean din satul Bănești, raionul Telenești a câștigat premiul de TOP din bilet – 1 500 000 de lei. Ca urmare, Gheorghe a devenit al 26-lea milionar al Loteriei Naționale.

Gheorghe are 33 de ani și lucrează șofer. Norocosul a povestit că a mers la o benzinărie și a cumpărat două bilete ”Bingo Loto”. Când a înțeles că a devenit milionar, Gheorghe a rămas fără cuvinte, preț de câteva minute.

”Este o sumă mare. Voi putea să-mi realizez un vis pe care îl am de foarte mult timp – să ajung în munți. Voi oferi ajutor celor apropiați”, și-a anunțat planurile deținătorul premiului de TOP din biletul ”Bingo Loto”.

Vestea despre câștig s-a răspândit rapid prin Bănești, o localitate cu denumire foarte sugestivă.

”Niciodată nu m-am gândit că fiul nostru poate deveni milionar. El a meritat acest câștig, deoarece a trecut prin mari greutăți”, a spus, cu lacrimi în ochi, mama norocosului.

Biletul ”Bingo Loto” păstrează și alte câștiguri impresionante. Completați cartelele bingo și bucurați-vă de sume de până la 500 000 de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.