Acasă Social VIDEO// Un medic de la urgență arată cât de prost este echipat...

VIDEO// Un medic de la urgență arată cât de prost este echipat pe timp de epidemie. Mesajul transmis ministrei Sănătății

2

Un medic care activează în Serviciul de Urgență și-a luat inima în dinți și a povestit deschis cum sunt dotați medicii de pe ambulanță. Tânărul i-a adresat un mesaj ministrei Sănătății în care a rugat-o să se informeze cum sunt echipat personalul medical, înainte să se laude la televizor că angajații din sistemul medical au toate cele necesare.  

Eugeniu Cebotari a arătat într-un video ce fel de măști poartă când merge la chemări, din bumbac și fără mare protecție și spune că au fost sfătuiți să poarte câte două măști, dacă sunt subțiri.

Ochelarii de protecție îi păstrează pentru a-i îmbrăca la mai multe chemări. În loc să fie aruncați după ce consultă fiecare pacient, așa cum sunt normele epidemiologice, medicii sunt obligați să aducă ochelarii la stația de urgență unde sunt dezinfectați și ulterior repartizați din nou la medici ca să-i folosească.

Videoul postat pe o rețea socială a adunat zeci de comentarii în care medicul este apreciat pentru curajul de a vorbi deschis despre problemele din sistem pe care le tăinuiesc autoritățile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.