Acasă Social VIDEO // Un cuplu și un tânăr, reținuți în flagrant în timp...

VIDEO // Un cuplu și un tânăr, reținuți în flagrant în timp ce ascundeau droguri

0

Un bărbat de 43 de ani care era însoțit de concubina sa de 22 de ani și de un tânăr de 26 de ani, au fost prinși de oamenii legii în timp ce ascundeau drogurile vândute prin aplicația Telegram.

Suspeții au fost reținuți în flagrant, iar asupra acestora au fost depistate droguri.

Totodată, ca urmare a percheziției la domiciliul cuplului polițiștii au depistat droguri de tip ”PVP”, bani și cântar de mici dimensiuni.

Drogurile depistate au fost ridicate pentru a fi supuse expertizei chimice.

Valoarea drogurilor pe piața neagră depășește suma de 15.000 de lei.

Bănuiții au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru ”Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei penale în vigoare riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

Polițiștii continuă acțiunile procesuale în vederea documentării și stabilirii altor complici la săvârșirea infracțiunii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.