Acasă Social VIDEO // Un BMW s-a răsturnat de mai multe ori pe un...

VIDEO // Un BMW s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp și a luat foc în stânga Nistrului

0

Un bărbat a scăpat ca prin minune, după ce automobilul cu care se deplasa s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp, s-a oprit într-un copac și a ars ca o torță. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe traseul Tiraspol Camenca, scrie presa din stânga Nistrului.

Potrivit sursei citate, în accident a fost implicat un automobil de marca BMW, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de aproximativ 30-35 de ani. Dânsul ar fi pierdut controlul volanului, i-ar mașina s-a răsturnat de 6 – 7 ori pe un câmp de pe acostament, iar ulterior s-a izbit într-un copac.

În urma impactului, BMW-ul a fost cuprins de flăcări și a ars practic în totalitate. Din fericire, bărbatul a reușit să iasă din automobil înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări.

Totodată, aceeași sursă menționează că ambulanța care a venit să-l transporte la spital, la rândul ei a fost implicată într-un accident rutier, după ce un Mercedes s-a izbit în ea.

Atât șoferul BMW-ului, cât și cel al Mercedes-ului, au fost transportați al spital cu o altă ambulanță.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.