Acasă Social VIDEO // Un bărbat din capitală, reținut pentru tentativă de omor

VIDEO // Un bărbat din capitală, reținut pentru tentativă de omor

0

Un bărbat de 44 de ani din capitală a fost reținut pentru 72 de ore pentru tentativă de omor. Potrivit poliției, în amiaza zilei de 5 iunie, pe strada Independenței un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat.

La fața locului a intervenit poliția și o ambulanță. Oamenii legii au discutat cu martorii și au aflat că între cei doi bărbați s-a iscat un conflict, iar suspectul a scos un cuțit și l-a înjunghiat de câteva ori, ulterior acesta a fugit.

În urma investigațiilor, ieri, 9 iunie, suspectul a fost reținut la domiciliu și a fost escortat la inspectorat pentru audieri. Bărbatul și-a recunoscut vina.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru tentativă de omor, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.