Acasă Social VIDEO // Un bărbat a fost reținut pentru escrocherie: Riscă închisoare

VIDEO // Un bărbat a fost reținut pentru escrocherie: Riscă închisoare

0

Poliția a reținut încă un figurant în schema de escrocherie prin care mai multe persoane deposedau de bunuri o companie de telefonie mobilă. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani originar din capitală.

Potrivit poliției, persoanele implicate duceau în eroarea compania și sub pretextul de a cumpăra telefoane în credit, au încheiat cel puțin trei contracte oferind date false, obținând ulterior telefoane mobile și bani.

În cadrul acțiunilor procesual penale, suspecții și-au recunoscut vina.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat riscă o amendă de la 27.500 la 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.

Poliția continuă acțiunile de investigații.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.