Acasă Social VIDEO// Un automobil a fost DETERIORAT în timpul procesului de evacuare operat...

VIDEO// Un automobil a fost DETERIORAT în timpul procesului de evacuare operat de Magda-Tur

0

Imagini video au apărut pe o rețea de socializare cu un evacuator pe platforma căruia se află un automobil de marca mercedes care e aproape de a cădea de pe evacuator.

Inevitabilul s-a produs, un proprietar s-a ales cu mercedesul deteriorat, după ce acesta a fost preluat de un evacuator al companiei „Magda-Tur” SRL.

Din imagini pare că automobilul nu a fost fixat corespunzător de platforma evacuatorului, care operează în baza parteneriatului public-privat, ce presupune evacuarea mașinilor parcate neregulamentar. 

Șoferul evacuatorului a declarat martorului care a și filmat incidentul, că mașina ar fi alunecat de pe platforma evacuatorului într-o curbă.

Se vede că odată ce roata automobilului a ieșit în afara platformei, partea de jos s-a izbit de marginile brațelor evacuatorului.

Deocamdată nu cunoaștem dacă proprietarul a reușit să-și preia automobilul de la parcarea cu plată din zona localității Trușeni unde sunt de obicei evacuate și dacă a observat deteriorările din urma evacuării.

SafeNews.md amintește că ieri o tânără s-a arătat revoltată de faptul că banii pe care îi achită șoferii pentru mașinile parcate neregulamentar evacuate, merg direct către un SRL și nu la Primăria Capitalei sau în bugetul statului. Mai mult chiar, Magda-Tur a fost scutită se pare și de TVA, pentru că în bonurile fiscale eliberate de aceasta nu se regăsește mențiunea despre cele 20% TVA.

Paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.