Acasă Extern VIDEO // Traducătoare din Germania în lacrimi în direct, în timp ce...

VIDEO // Traducătoare din Germania în lacrimi în direct, în timp ce traducea un discurs a lui Zelenski

0

Traducătoarea unui post de televiziune german a izbucnit în plâns în timp ce traducea, în direct, discursul lui Volodimir Zelenski. Este vorba de discursul în care președintele ucrainean acuză Rusia de teroare și susține că trupele ruse au luat drept țintă civili, cu tot cu copii.

„Traducătorul nostru izbucnește în plâns în timp ce traduce discursul președintelui ucrainean Zelenski la emisiunea live WELT”, menționează reprezentanții televiziunii germane WELT.

Iată care erau cuvintele lui Zelenski: „Rusia trebuie să fie trasă la răspundere pentru manipularea noțiunii de genocid pentru a justifica agresiunea. Solicităm o decizie urgentă prin care să ordone Rusiei să înceteze activitatea militară acum și să ne așteptăm să înceapă procesele săptămâna viitoare”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.