Acasă Social VIDEO // Adjunctul procurorului general, numit pe criterii politice de PSRM, complice...

VIDEO // Adjunctul procurorului general, numit pe criterii politice de PSRM, complice al ”uzurpării puterii în stat: Popov s-ar fi văzut duminică cu Lupașcu

1

Ruslan Popov, adjunctul procurorului general, s-ar fi văzut duminică cu Boris Lupașcu, cel care a fost numit vineri de majoritatea PSRM-Șor la funcția de judecător CC și care a renunțat la mandat în dimineața zilei de marți, 27 aprilie.

Cel puțin asta susține o sursă a TV8 care a transmis pe adresa redacției un video în care ar fi cei doi.

Contactat de TV8, Ruslan Popov a declarat că îl cunoaște pe Lupașcu, dar nu s-au văzut de curând.

Potrivit imaginilor video primite pe adresa redacției, cei doi s-au văzut în după amiaza zilei de duminică, 25 aprilie. Potrivit expeditorului, Popov și Lupașcu s-au văzut în interiorul unei stații PECO. 

Contactat de redacția TV8, Popov a spus că îl cunoaște pe Boris Lupașcu precizând că acesta a fost procuror al municipiului și, inclusiv i-a fost subaltern în direcția de urmărire penală. 

Totodată, acesta a declarat că nu s-a văzut „de curând cu domnul Lupașcu”.

Posibila întâlnire dintre cei doi a avut loc la două zile distanță față de ședința Parlamentului, în care majoritatea PSRM – ȘOR a decis să-și retragă susținerea pentru Domnica Manole de la funcția de judecător CC și să-l numească pe Lupașcu în schimb. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.