Acasă Justiţie VIDEO // SPIA publică imagini cu domiciliul fostului șef al ASP, Vladislav...

VIDEO // SPIA publică imagini cu domiciliul fostului șef al ASP, Vladislav Zara

0

Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI a publicat imagini de la perchezițiile procurorilor anticorupție la domiciliul unui fost șef din cadrul Agenției Servicii Publice, Vladislav Zara, în cadrul dosarului penal privind achiziționarea blanchetelor pentru pașapoarte.

Perchezițiile au fost efectuate marți, 10 mai.

Reamintim că magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au decis la data de 5 mai plasarea în arest preventiv pe un termen de 20 de zile a ex-directorului Agenției Servicii Publice (ASP), Serghei Railean, precum și a altor 12 persoane implicate în cadrul dosarului privind achiziționarea blanchetelor la ASP.

Menționăm că la data de 3 mai au fost efectuate 60 de percheziții la domiciliile, birourile de serviciu, automobilele foștilor și actualilor angajați ai Agenției Servicii Publice, cât și la persoane fizice și sediilor unor companii, vizate în cadrul cauzei penale privind achiziționarea blanchetelor pentru pașapoarte.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.