Acasă Justiţie VIDEO // Șeful penitenciarului din Brănești a fost adus la judecătoria Ciocana...

VIDEO // Șeful penitenciarului din Brănești a fost adus la judecătoria Ciocana unde procurorii au cerut mandat de arestare pe numele lui

0

Șeful Penitenciarului nr 18 din Brănești, Viorel Perciun, reținut acum câteva zile, fiind suspectat de implicare într-o schemă de escrocherie cu cardurile bancare, a fost adus sâmbătă, 13 februarie, în fața instanței de judecată unde procurorii au cerut mandat de arestare pe numele acestuia. Viorel Perciun spune că nu își recunoaște vinovăția. Alături de el, în fața judecătorului au mai fost aduși alți 11 bănuiți pe acest caz, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md.

Directorul Penitenciarului Nr 18 din Brănești, Viorel Perciun, a fost reținut acum câteva zile, fiind suspectat  de implicarea într-o schemă de escrocherie cu cardurile bancare. Astăzi, avocatul acestuia ne-a spus că Perciun nu recunoaște că ar avea vreo implicare în această schemă.

DUMITRU MARCO, AVOCATUL LUI VIOREL PERCIUN: „ O parte din figuranți a cauzei penale sunt deținuți în penitenciarul Brănești, posibil de aici și s-a luat legătura de cauzalitate, vă spun, el pledează nevinovat la moment, alte detalii nu vă pot da.”

Alături de Viorel Perciun, în fața instanței de judecată au fost aduși astăzi și alți 11 bănuiți pentru care procurorii au cerut mandate de arestare. Bănuiții au fost reținuți acum două zile.

Poliția a emis un comunicat de presă în care scrie că aceștia au fost filați timp de cinci luni, perioadă în care au reușit să sustragă de pe carduri bancare deținute de 150 de victime peste 700 de mii de lei.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile, locurile de muncă și în automobilele figuranților, forțele de ordine au depistat și ridicat mai multe carduri bancare utilizate fraudulos la comiterea infracțiunilor, cartele SIM, telefoane mobile și bani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.