Acasă Social VIDEO // Schemă de escrocherie cu medicamente: O firmă din Chișinău, implicată

VIDEO // Schemă de escrocherie cu medicamente: O firmă din Chișinău, implicată

0

Sunau în țări din toată Europa și îi convingeau pe oameni să renunțe la medicamentele prescrise de medici și să cumpere suplimente alimentare. Este vorba de mai mulți operatori moldoveni care activau la un call centru din Chișinău și care făcea parte dintr-o rețea gigantică de escrocherie. Un operator a spus că lor nu li se încheiau contracte de muncă și erau plătiți la negru cu aproximativ 400 de dolari pe lună, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md

Recorder.ro a reușit să găsească o femeie care a lucrat într-un astfel de call center din Chișinău și care a acceptat să vorbească sub protecția anonimatului.

Pentru sursa citată ea a povestit că pe același etaj cu ea lucrau zeci de operatori care sunau în țări din toată Europa și îi convingeau pe oameni să renunțe la medicamentele prescrise de medici și să cumpere suplimente alimentare.

Femeia a spus că operatorii din Republica Moldova nu sunt folosiți doar pentru România, în funcție de limbile străine pe care le vorbesc, aceștia sunau în Italia, Grecia, Spania sau Portugalia și aplică aceleași rețete de manipulare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.