Acasă Sport VIDEO // Ronaldo, la pământ: a ieșit de pe teren vorbind de...

VIDEO // Ronaldo, la pământ: a ieșit de pe teren vorbind de unul singur. Solskjaer s-a dus după el și l-a enervat și mai tare

0

Manchester United a suferit o înfrângere usturătoare în weekend, 2-4 pe terenul lui Leicester. Cristiano Ronaldo nu a reușit să înscrie și la final a fost filmat în timp ce părăsea terenul extrem de nervos, vorbind de unul singur.

Starul portughez a fost întors însă de la vestiare de Ole Gunnar Solskjaer, care l-a trimis pe CR7 să-i aplaude pe fanii veniți să susțină echipa, scrie Marca.

Cristiano Ronaldo a procedat la fel și după egalul de pe teen propriu, 1-1 cu Everton, de la începutul lunii octombrie, iar managerul norvegian a vrut să-i transmită un mesaj clar fotbalistului său: respectul pentru fani este cel mai important, indiferent de rezultat.

De ce l-a enervat Solskjaer pe Ronaldo. Ruptură între cei doi?

Presa din Anglia scrie că relația dintre Solskjaer și Ronaldo este tot mai rece, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur fiind nemulțumit atât de felul în care joacă echipa, cât și de faptul că a fost ținut rezervă cu Everton. Mai mult, CR7 este deranjat și de atitudinea managerului, care l-a obligat în două rânduri să meargă și să-i aplaude pe fani.

Pe de altă parte, și Solskjaer așteaptă mult mai mult de la Cristiano Ronaldo. În meciul cu Leicester, portughezul a avut un singur șut pe poartă și încă unul blocat. A atins mingea de 38 de ori și a pierdut posesia în 5 rânduri. Super vedeta nu a reușit să înscrie în ultimele două meciuri jucate pentru Manchester United.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.