Acasă Social VIDEO// Reglări de conturi între Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal la...

VIDEO// Reglări de conturi între Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal la postul de trecere al fontierei Giurgiulești: ”Dacă serviciul chinologic lucrează cu câinele, iar Dvs cu mâinile lucrați, ce căutați Dvs?”

0

Pe adresa electronică a redacției SafeNews.md a fost expediat un video în care sunt invocate reglări de conturi între Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal la postul de trecere a frontierei Giurgiulești. Din imaginile video expediate de un martor ocular se vede cum doi reprezentanți ai Poliției de Frontieră se implică în verificarea bagajelor ce aparțin călătorilor, serviciu care se află de fapt în sarcina Serviciului Vamal.

– Ieri cum ați spus Dvs, mai întâi pe linia lor și apoi pe linia Dvs?

– Dar ce verificați Dvs?

– Sunt de la Poliția de Frontieră. Eu ce știu ce drept au și ce drept nu au?

– Păi ei ce au să zică? Ce faceți, sunați la Chișinău? De aici ne spune să verificăm, de aici. Sunați, la ce ne trimite în misiune. Sunați la Chișinău și raportați!

Colaboratorii din imagini, care au fost surprinși în timp ce verificau bagajele călătorilor, s-au rezentat a fi angajați ai Poliției de Frontieră, serviciul chinologic. Din imaginile expediat se observă faptul că verificările se realizau fără prezența patrupezilor. Fiind întrebați caută de fapt și de ce lipsesc patrupezii, reprezentanții Poliției de Frontieră nu au știu să răspundă.

Serviciul chinologic și fără câine? Ce căutați Dvs?

Ce căutați Dvs? Dacă serviciul chinologic lucrează cu câinele, iar Dvs cu mâinile lucrați, ce căutați Dvs?

Ce căutați? Cu ce drept?

Răspunsul polițiștilor de Frontieră așa nu s-a făcut auzit.

Din aceleași imagini video se face înțeles faptul că bagajele călătorilor erau verificate fără ca acestora să le fie cerute actele la control.

Duceți și luați-vă actele!

Da nici nu le-am prezentat încă.

Domn maior, da cum faceți controlul fără a fi prezentate actele?

Specificăm că pâna la publicarea materialului, nu am reuși să obținem o reacție din partea instituțiilor vizate.

Portalul SafeNews.md își asumă responsabilitatea de a reveni cu detalii asupra celor invocate în pretinsul video.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.