Acasă Politic VIDEO // Reacţia liderului platformei DA, Andrei Năstase după decizia CC privind...

VIDEO // Reacţia liderului platformei DA, Andrei Năstase după decizia CC privind privind desemnarea repetată a Nataliei Gavriliţa pentru funcţia de premier

273
0
ads

Liderul Partidului, Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase a venit cu o declaraţie după ce Curtea Constituţională a declarat neconstituţional decretul Maiei Sandu privind desemnarea repetată a Nataliei Gavriliţa pentru funcţia de premier. Într-o adresare pe pagina sa de Facebook, Năstase a declarat că Platforma DA „militează în continuare pentru alegeri parlamentare anticipate care trebuie organizate de către un guvern pro-european.”

Liderul PPDA mai spune că partidul pe care îl conduce este gata să-şi asume un guvern minoritar pro-european.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here