Acasă Politic VIDEO // Protest în fața televiziunii naționale: Rizea, ieși afară! La pușcărie!

VIDEO // Protest în fața televiziunii naționale: Rizea, ieși afară! La pușcărie!

0

Protest în fața televiziunii de stat, unde tocmai s-au încheiat dezbaterile electorale între candidații pentru parlamentarele din iulie. Partidul „Democrația Acasă” manifestează și îl așteaptă, la ieșirea din clădire, pe Cristian Rizea, strigând: „La pușcărie!” Fostul deputat român a reușit, totuși, să plece, urcând într-o mașină, fiind escortat de poliție, transmite SafeNews.md cu referire la Agora.md.

La dezbaterile electorale din seara de 25 iunie de la Moldova1 au fost invitați: Dinu Plângău, de la Partidul Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”, Vasile Costiuc de la Partidul Politic „Democraţia Acasă”, şi Mihai Cristian Rizea, din partea Partidului Politic „NOI”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.