Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO // Președintele raionului Fălești: Răfuială politică. Mi-a pus cuțitul la gât

VIDEO // Președintele raionului Fălești: Răfuială politică. Mi-a pus cuțitul la gât

0

Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntîna, care a ajuns în gura presei după ce a fost surprins deja de două ori băut la volanului automobilului de serviciu, susține că a fost amenințat cu moartea. Cel care a atentat la viața sa ar fi chiar vicepreședintele raionului Fălești, Veaceslav Fusu. Sergiu Fîntîna susține că tot ce se întâmplă cu el în ultima perioadă este o răfuială politică, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md.

Declarația a fost făcută pentru Nordnews.md chiar în incinta Judecătoriei Bălți, unde președintele raionului Fălești venise pentru a participa la o ședință de judecată în legătură cu suspendarea temporară a permisului de conducere.

„Ceea ce se petrece în jurul meu este o răfuială politică și membrii „Partidului Nostru”. În vara anului 2020, actualul membru al „Partidului Nostru”, vicepreședintele raionului Fălești, Veaceslav Fusu a făcut împotriva mea o tentativă de omor, mi-a pus cuțitul la gât.

De atunci, dumnealui, cu toată echipa sa și cu Nordnews, mă urmăresc. Eu fac public acest lucru, cred că voi depune o plângere la organele competente”, a declarat Sergiu Fîntîna, președintele raionului Fălești.

Veaceslav Fusu neagă acuzațiile și spune că el este cel intimidat și impus în repetate rânduri de Sergiu Fîntîna să-și dea demisia din funcția de vicepreședinte de raion.

„Sunt niște aberații din partea domnului Fîntîna. El a mai încercat să speculeze cu informații false. Noi am avut o ceartă, dar nu ce insinuează el. Să prezinte probe!

A fost un moment când am ridicat vocea, am dat jos niște rechizite de birou, întâmplător, atât”, a spus Veaceslav Fusu, vicepreședintele raionului Fălești.

Amintim că, Sergiu Fîntîna a fost surprins de jurnaliștii Nordnews în stare de ebrietate la volanul autombilului de serviciu deja de două ori.

Prima dată, polițiștii nu au reușit să-l documenteze, reacționând prea târziu la apelul echipei de filmare.

Ulterior, șeful executivului raional a fost tras pe dreapta de oamenii legii, în seara zilei de 19 martie, chiar în centrul orașului Bălți.

Sergiu Fîntîna avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,36 mg/l.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.