Acasă Politic VIDEO// Președintele Dodon a fost huiduit și la ceremonia de dare în...

VIDEO// Președintele Dodon a fost huiduit și la ceremonia de dare în exploatare a stadionului de plajă din Parcul „La Izvor”: Rușine

1

Președintele Igor Dodon a fost huiduit și la ceremonia de dare în exploatare a stadionului de plajă din Parcul „La Izvor”. În timp ce își ținea discursul, mai multe persoane care au participat la eveniment au scandat „Rușine”.

Vreau să felicit toți sportivii care vor avea posibilitatea, începând cu ziua de astăzi, să practice sportul aici. În afară de aceasta, vreau să vă spun că am semnat câteva diplome pentru a fi acordate celor care au muncit pentru acest obiectiv în termen record”, a declarat Dodon.

Lucrările de construcție a stadionului de fotbal și de reabilitare a parcului au început în luna martie. Stadionul are o capacitate de 1100 de locuri și este construit cu sprijinul Federației Moldovenești de Fotbal și FIFA.

80% din cheltuielile pentru construcția stadionului sunt acoperite de Federația Internațională de Fotbal, restul de 20% fiind suportate de Federația Moldovenească de Fotbal.

O decizie privind darea în arendă pe 25 de ani a teritoriului de 0, 7 ha pentru stadion, a fostaprobată anterior de Consiliul municipal Chișinău.

Șeful statului a fost huiduit și dimineață, atunci când a depus flori împreună cu premierul Pavel Filip și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, la Moonumentul Ștefan cel Mare.

tv8

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.