Acasă Social VIDEO// Poliția efectuează unele investigații privind vânzarea cu 200 de lei a...

VIDEO// Poliția efectuează unele investigații privind vânzarea cu 200 de lei a certificatelor false la COVID-19

0

La cererea unei clinici private, poliția efectuează unele investigații privind vânzarea cu 200 de lei a certificatelor false la COVID-19.

Mai multor persoane li s-au propus asemenea servicii, datorită faptului că diferenţa de preţ între analiza făcută în laborator la noi şi analiza falsificată, care era propusă, era de patru ori mai mică şi respectiv oamenii au dorit să profite de această opţiune mai ieftină, transmite SafwNews.md cu referire la publika.md

”Deja a fost depusă o plângere la Inspectoratul Naţional de Investigaţii, care se va ocupa de examinarea acestui caz şi evident că am pus la dispoziţie organelor de anchetă toate datele de care dispunem la moment”, a menționat Silvia Morgoci, director de clinică privată. 

publika.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.