Acasă Social VIDEO // Peste 200 de infractori, reținuți de Poliția capitalei în 2...

VIDEO // Peste 200 de infractori, reținuți de Poliția capitalei în 2 săptămâni

81
0
ads

Zeci de infractori au fost reținuți pe teritoriul municipiului Chișinău, în perioada 1 – 14 ianuarie 2022. În această perioadă, echipele mobile ale BPRO au intervenit la  2.278 apeluri venite din partea locuitorilor Capitalei, dintre care 1.043 apeluri pe timp de zi și altele 1.235 pe timp de noapte.

Astfel, echipele mobile ale BPRO au efectuat 53 de rețineri, fiind reţinuţi autorii şi complicii lor în comiterea infracțiunilor. 

De asemenea, polițiștii BPRO au intervenit și contribuit la descoperire a 8 cazuri de furt, 10 cazuri legate de droguri, 18 cazuri de huliganism, 2 cazuri de jaf și 11 cazuri de violență în familie.

Totodată, de către polițiștii BPRO, au fost reținuți 120 de contravenienți, 23 persoane aflate în urmărire penală, 6 persoane aflate în căutare ca debitori de stat și 11 persoane aflate în orientare pe diferite incidente și infracțiuni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here