Acasă Investigații VIDEO // Percheziții la oamenii lui Șor: Peste două milioane de lei,...

VIDEO // Percheziții la oamenii lui Șor: Peste două milioane de lei, ridicate

0

Oamenii legii au efectuat peste zece percheziții în Chișinău într-un dosar de transportare a persoanelor de rang înalt, a bunurilor și banilor în beneficiul unui partid.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat peste două milioane de lei de la membrii organizației criminale „Șor”.

Perchezițiile au vizat inclusiv oficiile și domiciliul a doi soți cu vârste de peste 50 de ani, bărbatul fiind responsabil de coordonarea șoferilor, chiar dacă oficial lucra în calitate de administrator al unei croitorii din Capitală.

Mai mult, pentru ca să-și deghizeze activitatea, acesta închiria mașinile folosite la transportare de la o companie, iar pe șoferi îi plătea cu bani în plic.

Astfel, ca urmare a perchezițiilor, de la cei doi soți a fost ridicat totalul de bani în diferite sume – atât în lei, când și în euro, dolari, lire sterline. De asemenea, au fost percheziționați și cei cinci șoferi, care cooperează cu autoritățile, de la care au fost ridicate telefoanele, ce urmează să fie supuse cercetărilor.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar soția acestuia este cercetată în libertate, ambii în calitate de bănuiți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.