Acasă Politic VIDEO // Partidul Șor, huiduit la o întrevedere cu alegătorii din Criuleni:...

VIDEO // Partidul Șor, huiduit la o întrevedere cu alegătorii din Criuleni: Hoți!

0

Scandal în timpul unei întrevederi electorale la care a participat candidata la funcția de deputat din partea Partidului „Șor” Violeta Ivanov. În cadrul discuțiilor din localitatea Boșcana, raionul Criuleni, un participat a întrebat-o pe reprezentanta formațiunii despre furtul miliardului, dar și despre concesionarea Aeroportului Chișinău. Despre vizita din raionul Criuleni Violeta Ivanov a anunțat și pe pagina sa de Facebook, însă nu a menționat despre incident. 

Spiritele s-au încins după ce câțiva participați, care au declarat că nu sunt locuitori ai satului Boșcana, au spus că vor să afle despre furtul miliardului. Cel puțin asta se poate vedea din imaginile care au fost postate pe Facebook.

„Începeți de la furtul miliardului, nu puneți macaroane pe urechi. Trebuie să stau până deseară să ne spună povești?”, a spus un bărbat.

„De zeci de ani același povești”, a intervenit un alt participat la întrevedere.

Între timp, un reprezentant al partidului, care a încercat să liniștească spiritele, l-a întrebat pe bărbat dacă a fost invitat la întrevedere, numindu-l „provocator” pe bărbatul care a adresat întrebări despre furtul miliardului.

Chiar și așa scandalul a continuat. Un alt participat a scandat „hoții”. „Doamna Ivanov, are dreptul ca o persoană judecată să candideze la funcția de deputat”, a mai fost întrebată aceasta de un alt participat la eveniment.

Referindu-se la vizita sa din Criuleni, Violeta Ivanov a scris pe pagina sa de Facebook că „întâlnirile cu cetățeni din raionul Criuleni continuă. În ultimile zile, am avut alte zeci de întâlniri. Oamenii mi-au vorbit despre bucuriile lor, dar și despre multiplele probleme cu care se ciocnesc zi de zi. M-am bucurat să aflu că, în raionul Criuleni, activitatea echipei Partidului „Șor” este apreciată la justa valoare. Cetățenii știu că echipa noastră este una responsabilă și de nădejde, că angajamentele pe care ni le asumăm sunt realizate cu onestitate și în termenele promise. Mulți dintre locuitorii din raionul Criuleni au vizitat orașul sau raionul Orhei, unde au văzut transformările făcute de echipa noastră.

Precizăm că Partidul Șor a fost înregistrat în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.