Acasă Politic VIDEO // Partidul Șor boicotează ședința Parlamentului: ”Ieri a fost un show....

VIDEO // Partidul Șor boicotează ședința Parlamentului: ”Ieri a fost un show. Colegii noștri au fost reținuți abuziv pentru a lua atenția cetățenilor de la scumpiri”

0

”Țara noastră se transformă într-un stat totalitar și despotic în care puterea a fost uzurpată, iar instituțiile democratice nu mai funcționează”. Despre aceasta a declarat deputat Marina Tauber, într-un briefing de presă organizat cu câteva minute înainte de a începe ședința Parlamentului.

Declarațiile au fost făcute în contextul reținerilor și perchezițiilor de ieri, 2 februarie, la adresele celor 13 ex-deputați, foști colegi ai Marinei Tauber.

Tauber a criticat dur guvernarea și a acuzat că toate instituțiile, cândva independente, au trecut sub controlul puterii.

”Ieri a fost un show. Colegii noștri au fost reținuți abuziv pentru a lua atenția cetățenilor de la scumpiri. În aceste condiții, noi vom boicota ședința de astăzi, nu avem ce discuta”, a mai declarat aceasta.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.