Acasă Extern VIDEO // O rusoaică a aflat de pe internet că fiul ei...

VIDEO // O rusoaică a aflat de pe internet că fiul ei este prizonier în Ucraina: „Rugaţi-vă să se întoarcă viu acasă”

0

O mamă din Rusia a aflat că fiul său a fost capturat în Ucraina dintr-o filmare devenită virală. Femeia a avut un adevărat șoc, pentru că știa că băiatul se află la exerciții militare, nicidecum la război. Abia după ce a văzut videoclipul a aflat ce se întâmplă în țara vecină, pentru că presa din Rusia a păstrat tăcerea privind invadarea Ucrainei.

Soldatul rus Roman Bukhantsov a fost capturat de forțele ucrainene, iar interogarea lui a fost distribuită masiv în mediul online.

Mama lui Roman Bukhantsov: Mi-au trimis un video și m-au întrebat: Lyuda, acesta este Roman al tău? Am spus: El este. Mi-au trimis filmarea pe Odnoklassniki (n.r rețea rusă social media). Am postat filmarea și am spus: Vă rog, rugați-vă ca fiul meu să se întoarcă viu acasă.

Mama lui Roman Bukhantsov locuiește la 50 km de granița cu Ucraina, iar fiul ei i-a spus că merge la exerciții militare, nu la război.

Mama lui Roman Bukhantsov: Am sunat la Ministerul Apărării astăzi. Ieri am sunat la superiorii fiului meu. Comandantul lui Roman mi-a spus: Ne ocupăm de asta. Astăzi a spus: Ne ocupăm de caz cu FSB. Nimeni nu a mai spus nimic.”
-Au confirmat că a fost luat prizonier?
-Da.

Acum, Bukhantsov se uită la știrile despre război. Ea este îngrijorată în privința rudelor din Ucraina. Ea nu a reușit să ia legătura cu oficiali din Ucraina.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.