Acasă Politic VIDEO// O nouă întrevedere a președintelui Dodon și premierului Chicu cu deputații...

VIDEO// O nouă întrevedere a președintelui Dodon și premierului Chicu cu deputații PDM

0

Deputații PDM îl așteaptă la o întrevedere pe președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu. Acum câteva minute în urmă, mașina președintelui a intrat în ograda Parlamentului iar premierul Chicu deja se află acolo, scrie deschide.md.

Imediat după declarațiile de presă de la aședința Consiliului Suprem de Securitate, Igor Dodon s-a îndreptat către clădirea Legislativului. Acolo deja sunt deputații democrați iar întrevederea va avea loc în sala Europei. 

Amintim că conducerea PSRM și PD, împreună cu președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu, au avut o întâlnire pe 17 februarie, la Parlament. Presa nu a fost anunțată despre acest eveniment, ulterior fiind emis un comunicat de presă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.