Acasă Social VIDEO // O femeie însărcinată a fost ajutată de un echipaj al...

VIDEO // O femeie însărcinată a fost ajutată de un echipaj al INSP să ajungă de urgență la spital

0

Gest demn de aplaudat. O femeie însărcinată a fost ajutată de un echipaj al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) să ajungă de urgență la spital. Totul s-a întâmplat astăzi, 19 noiembrie, în sectorul Botanica al Capitalei, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md

Potrivit informațiilor, șoferul unui automobil s-a apropiat de agenții de patrulare care se aflau la menținerea circulației rutiere și i-a rugat să îi acorde ajutor, pentru a ajunge mai rapid la spital.

În automobil cu el se afla soția însărcinată și avea o necesitate strigentă de a ajunge la spital.

Astfel, polițiștii INSP au reacționat mediat și i-au escortat mașina până la instituția medeicală, de unde femeia a fost preluată de medici. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.