Acasă Articol comercial VIDEO // O educatoare din Hâncești a devenit milionară: ”Loteria Națională oferă...

VIDEO // O educatoare din Hâncești a devenit milionară: ”Loteria Națională oferă șansa de a rămâne acasă” Ⓟ

0

1 000 000 de lei! Această sumă hipnotizantă o aștepta pe Victoria Tofilat din satul Bobeica, raionul Hâncești, în biletul de loterie ”Loto+”, ediția a treia. Femeia de 32 de ani a procurat biletul norocos de la o benzinărie din localitate și a trăit un amalgam de emoții când a văzut premiul incredibil cu șase zerouri. 

”Tremurau mâinile, nu puteam crede. Și acum suntem în șoc, în febra emoțiilor”, și-a împărtășit emoțiile proaspăta milionară.   

Victoria are doi copii și lucrează educatoare la grădinița din sat. Soții Tofilat au decis să investească banii în sănătatea și educația copiilor. Ei mai planifică să amenajeze curtea casei, să o paveze și să construiască un beci. Totodată, cu o altă parte din câștig va fi rambursat împrumutul pentru tractorul procurat recent, pentru o afacere în domeniul agricol. 

”Loteria Națională oferă șansa de a rămâne acasă. Oamenii nu mai sunt nevoiți să plece peste hotare”, a spus norocoasa.  

Până în prezent, 24 de moldoveni au devenit milionari datorită Loteriei Naționale. Biletul ”Loto+” ascunde multe câștiguri amețitoare de până la 1 000 000 de lei. Credeți, jucați și câștigați!  

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.