Acasă Articol comercial VIDEO // NGM Company va ajuta Federația de Lupte să organizeze competiții...

VIDEO // NGM Company va ajuta Federația de Lupte să organizeze competiții și va premia sportivii Ⓟ

0

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor își ia în serios misiunea de a contribui la dezvoltarea sportului din țara noastră și întinde o mână de ajutor Federației de Lupte din Republica Moldova. Administratorul singurului site autorizat de pariuri sportive, 7777.md își asumă o serie de angajamente, printr-un parteneriat, față de Federația de Lupte.

”În cadrul acestui parteneriat ne propunem să susținem organizarea competițiilor naționale și premierea sportivilor care vor ocupa locurile I, II și III la competițiile internaționale de valoare”, a explicat reprezentantul NGM Company, Alexandru Gîscă.

Secretarul general al Federației de Lupte din Republica Moldova, Leonid Stoțchi, este de părere că suportul primit va contribui la o mai bună pregătire a sportivilor, dar și îi va motiva să evolueze în continuare pentru țara noastră.

”Va avea de câștigat și sportul din Republica Moldova, mai ales că federația noastră este una dintre cele mai bune. Din motive financiare, mulți sportivi talentați pleacă peste hotare, pentru că practic nu există susținere materială pentru ei. Iar acest parteneriat va fi benefic și pentru sportivi, și pentru federație, și pentru sport și pentru Republica Moldova”, s-a arătat convins Leonid Stoțchi.

Secretarul de stat al Ministerului Educației, Ivan Gheorghiu, responsabil pentru sport, spune că statul, din păcate, nu dispune de posibilități suficiente pentru a premia reușitele sportivilor la justa lor valoare și salută contribuția mediului de afaceri la dezvoltarea sportului național.

”Acest aport, acest ajutor pe care o să-l acordați dumneavoastră va fi un factor motivațional ca sportivii noștri să obțină rezultate bune pe plan internațional și să reprezinte țara la cel mai înalt nivel”, a precizat Ivan Gheorghiu, care a adus mulțumiri NGM Company pentru gestul său.

În perioada 11-13 martie, în Chișinău s-a desfășurat campionatul național de lupte libere, rezervat sportivilor în vârstă de până la 23 de ani. NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a oferit la acest campionat 5 premii speciale pentru cea mai bună tehnică de luptă și spirit de luptă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.