Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO // Natalia Morari REVINE în televiziune! Împreună cu Platon și un...

VIDEO // Natalia Morari REVINE în televiziune! Împreună cu Platon și un lider politic ar pregăti o mega televiziune în Moldova

0

După scandalul în care a fost implicată, după ce s-a aflat că are un fiu de la controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, jurnalista Natalia Morari ar urna să revină în televiziune. Și asta pentru că în scurt timp, în R. Moldova urmează să fie lansată o „mega televiziune” care ar urma să fie fondată de cei doi, fondatoarea Tv8 Natalia Morari și Veaceslav Platon.Cel puțin acest fapt fost anunțat public de către liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc.

Ultima noutate. Natalia Morari face o magateleviziune în R. Moldova. Mie poate să nu-mi placă de Natalia Morari, dar este cel mai bun specialist în propagandă și manipulare. Ea pregătește o megateleviziune împreună cu Veaceslav Platon, pe banii lui Vlad Plahotniuc. Împreună cu alt lider politic care s-a lansat recent se pregătesc să preia 20-30% din electoratul PDM și Pro Moldova”, a declarat Vasile Costiuc, într-un live pe o rețea de socializare.

În acest context, Costiuc a îndemnat PAS să interzică televiziunile de propagandă în R. Moldova.

„Interziceți televiziunile de propagandă că au să vă scoată oamenii în stradă și n-o să înțelegeți. Vă preîntâmpin pe cei de la guvernare. Domnule Andrei Spînu, doamna Maia Sandu, Natalia Gavrilița, solicitați informații de la Serviciul de Securitate unde au mers de sărbători unii lideri politici de pe segmentul de dreapta. La Londra, vă spun eu! Întrebați cu cine s-au întâlnit! Toți merg la același centru de comandă pentru a pregăti destabilizări în masă! Oamenii se pregătesc de revoluție ca să dea jos Guvernul. Dacă nu-i scoateți, să vedeți ce monștri se întorc în primăvară înapoi!”, a avertizat Costiuc.

Totodată, Costiuc a menționat că Veaceslav Platon ar avea în R. Moldova 180 de angajați oficiali, iar Ilan Șor peste 2.000 de angajați.

Precizăm că liderul ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc a fost reținut de procurorii anticorupție și ofițerii CNA, miercuri 12 ianuarie, fiind vizat într-un dosar penal. Acesta, dar și alte 2 persoane ar fi a fi implicați în dosarul privind deposedarea de terenuri a Primăriei orașului Durlești.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.