Acasă Politic VIDEO// Monica Babuc despre cazul Gațcan: Îmi pare rău să spun, președintele...

VIDEO// Monica Babuc despre cazul Gațcan: Îmi pare rău să spun, președintele Dodon trebuie să-și asume responsabilitatea

0

Președintele Fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță a anunțat despre faptul că deputatul Ștefan Gațcan și-a depus mandatul. Acest lucru s-a întâmplat după ce la data 30 iunie 2020, în drum spre centrul medical privat pe care l-a fondat, dl Gațcan a fost intimidat și oprit abuziv de unii participanți în trafic, aflați în mașina de model BMW X6. 

Totodată, ieri, pe adresa redacției Paranteze.md a sosit o imagine care pare să fi fost făcută în biroul despre care acum o oră presa a scris că a fost sechestrat Ștefan Gațcan și obligat să semneze o cerere scrisă de socialiști în numele fostului coleg, prin care acesta ar solicita depunerea mandatului.

Astfel, în urma acestor acțiuni, PRO Moldova a blocat cele două intrări ale Președinției. Aceștia nu permiteau niciunei mașini să iasă pentru că astfel, susțin ei, ar putea fi scos din interior Ștefan Gațcan. În cele din urmă, surse media apropiate Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au anunțat cu puțin timp în urmă că deputatul Ștefan Gațcan a părăsit republica Moldova, acesta ar fi traversat hotarul cu România în jurul orei 17:30.

În cadrul emisiunii „Politica” cu Natalia Morari, deputata Partidului Democrat din Moldova, Monica Babuc a declarat că de tot ceea ce s-a întâmplat în ziua de ieri, responsabilitatea trebuie să și-o asume Igor Dodon.

„Îmi pare rău să spun acest lucru, dar, probabil, președintele Dodon trebuie să-și asume această responsabilitate”, a declarat vicepreședintele PDM, deputata Monica Babuc.


Deputatul Partidului Acțiuni și Solidaritate, Sergiu Litvinenco enunță că cererea de depunere a mandatului de către Ștefan Gațcan, trezește suspiciuni. Potrivit acestuia, această cerere a fost scrisă de socialiști iar semnătura ar putea fi falsificată.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi susține că Ștefan Gațcan a fost scot în seara de miercuri, 1 iulie, din țară. De scoaterea acestuia din țară s-ar fi ocupat SPPS și SIS

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.