Acasă Social VIDEO // Momentul reținerii tânărului care a împușcat două copile: Arma era...

VIDEO // Momentul reținerii tânărului care a împușcat două copile: Arma era la el

0

Oamenii legii au publicat magini surprinse la fața locului, în timpul operațiunii, demarate de ofițerii Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigații, de reținere a pistolarului înarmat care noaptea trecută a împușcat două adolescente pe o stradă din localitatea Holercani, raionul Dubăsari.

Din imagini se vede când ofițerii de investigații au blocat în trafic mașina cu care se deplasa pistolarul, iar ulterior aceasta a fost luată cu asalt.

Amintim că noaptea trecută, tânărul de 27 de ani a împușcat două adolescente de 16 ani pe o stradă din Holercani. Într-o fată a treas șase gloaneț, după care a transportat-o la spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața. În cea de-a doua adolescentă a tras două gloanțe, iar acum fata se află la spital.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.