Acasă Sport VIDEO // Momentul când un Chevrolet cu 3.500 CP îşi ia zborul...

VIDEO // Momentul când un Chevrolet cu 3.500 CP îşi ia zborul şi apoi aterizează

0

Imaginile ataşate vin de la o competiţie de drag racing organizată spre sfârşitul lunii februarie în Georgia, SUA. Acolo, modul în care a rulat un Chevrolet Camaro a devenit viral, mai ales că un accident grav a putut fi evitat la limită.

La scurt timp după start automobilul şi-a luat zborul în adevăratul sens al cuvântului, iar ulterior a aterizat şi s-a oprit, uşor stricat, însă precum nimic nu s-ar fi întâmplat, transmite SafeNews.md cu referire la autoblog.md.

Pilotul Tim Slavens se afla la volan în acel moment şi probabil se aştepta ca puntea din faţă a maşinii să se ridice mult după start, încât să nu vadă orizontul, însă să decoleze cu totul – puţin probabil.

Nici șoferul, nici mașina nu au avut de suferit nimic grav.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.