Acasă Social VIDEO// Moldovenii din Milano i-au trimis lui Dodon pungi cu calendar și...

VIDEO// Moldovenii din Milano i-au trimis lui Dodon pungi cu calendar și bani: „Să-ți ajungă!”

0

Mai mulți moldoveni stabiliți în orașul Milano, Italia i-au trimis lui Igor Dodon un colet. Aceștia au adunat mai multe pungi cu calendar pe care le-au pus în una singură, tot în punga respectivă i-au pus și bani, și au spus că vor expedia pachetul în Republica Moldova.

„Azi e duminică, azi la rutieră îl vom trimite”, spune unul dintre cetățenii noștri care s-au adunat să-i trimită coletul lui Dodon. 

O doamnă a adus și ea o pungă cu mai multe pungi în ea: „Îi mai plină Dodon, să-ți ajungă!”

„Îi dau și eu un pachet, plin cu dolărași. Să-i spunem adresa de unde să meargă să ia pachetul cu dolărași, trimiși de la Milano, Italia”, a spus o concetățeană care a participat la flashmob.

Un alt moldovean i-a transmis lui Dodon un pumn de cenți puși într-o pungă pentrugunoi și i-a transmis mesajul: „Să trăiască el cu așa bani!”

În același timp, moldovenii adunați astăzi la Milano au semnat și o cerere pe care spun că o vor transmite Procuraturii Generale, în care solicită ca șeful statului să fie tras la răspundere, pentru imaginile cu punga pe care i-a transmis-o Vladimir Plahotniuc, în care se presupune că ar fi fost bani pentru salarizarea celor din PSRM. 

Amintim că, imaginile video au fost făcute publice, aproximativ două săptămâni, de către deputatul Iurie Reniță. 

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.