Acasă Anchete jurnalistice VIDEO// Măștile, o afacere sau o formă de protecție în Moldova

VIDEO// Măștile, o afacere sau o formă de protecție în Moldova

0

Din 15 mai, măștile au devenit un accesoriu obligatoriu pe întreg teritoriul R. Moldova. Atunci, autoritățile au impus obligativitatea populației de a purta măști de protecție în transportul public, în spațiile publice închise, dar și în cele semi-închise sau deschise, unde nu sunt condiții de respectare a distanței fizice de un metru, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.md

Deși specialiștii susțin că măștile au devenit o măsură obligatorie pentru că ne protejează de COVID-19, o parte dintre cetățeni consideră că obligativitatea măștilor ar fi impusă de interese financiare ale farmaciștilor sau guvernării.

Sunt oare măștile o povară financiară sau o formă de protecție?

sursa: zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.