Acasă Politic VIDEO // Maia Sandu, după discuțiile cu formațiunile parlamentare: ”În câteva zile...

VIDEO // Maia Sandu, după discuțiile cu formațiunile parlamentare: ”În câteva zile voi veni cu o soluție pe care o văd eu pentru a ieși din impas”

0

Președintele R.Moldova, Maia Sandu, anunță că în câteva zile va veni cu o soluție pentru ca statul să poată ieșit din impas. Declarațiile au fost făcute, astăzi, de președinte după consultările cu toate fracțiunile parlamentare.

„Am constatatat că nicio formațiune nu își asumă deschis că face parte din vreo majoritate și, respectiv, să poată propune un guvern. De asemenea am constatat că pledează pentru alegeri anticipate, cu diferențe de nuanțe. Sunt de acord că parlamentul trebuie dizolvat.

Acest deziderat, necesitatea anticipatelor, este împărtășită și de ceățenii RM. Cetățenii spun că vor dreptul să aleagă un parlament care să-i reprezinte, fiind dezgustați de traseismul politic, acțiunile unor formațiuni din ultimele săptămâni care blochează asistența externă, care fac dificilă viața cetățenilor, în loc să contribuie la bunăstare.

Pornind de la discuțiile pe care am avut, voi veni în câteva zile cu propunerea soluția pe care o văd eu pentru a ieși din impas”, a declarat Maia Sandu. 

Amintim că, astăzi președintele R.Moldova Maia Sandu a avut consultări cu fracțiunile PSRM, PAS, Platforma DA, PDM, „Pentru Moldova” și „Pro Moldova”. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.