Acasă Politic VIDEO // Maia Sandu, a vorbit despre importanța mersului la vot. Declarațiile...

VIDEO // Maia Sandu, a vorbit despre importanța mersului la vot. Declarațiile au fost făcute într-un live realizat de Emilian Crețu

0

Președintele țării noastre, Maia Sandu, a vorbit despre importanța mersului la vot. Declarațiile au fost făcute într-un live realizat de Emilian Crețu.

Potrivit șefei statului, dacă cineva nu merge la vot, atunci altcineva va alege în locul celuia care refuză să meargă să voteze.

Maia Sandu a explicat pentru cei care mai puțin cunosc că într-o țară parlamentară, Legilastivul are o importanță majoră în rezolvarea mai multor sarcini.

Sandu a menționat o influență mare asupra reformei justiției o va avea viitorul Parlament, pentru că anume toate pârghiile le deține nimeni altul decât Parlamentul.

Deputații care urmează să ajungă în viitorul Parlament vor fi aleși pe 11 iulie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.