Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Maia Sandu, a transmis un mesaj pentru vorbitorii de limba...

VIDEO // Maia Sandu, a transmis un mesaj pentru vorbitorii de limba rusă din R. Moldova

0

Candidata PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, a transmis un mesaj pentru vorbitorii de limba rusă din R. Moldova. Într-un video publicat pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu menționează că dialogul R. Moldova cu Federația Rusă ar trebui să se bazeze pe interesele noastre naționale, nu pe interesele personale ale liderilor moldoveni, așa cum se întâmplă acum, transmite SafeNews cu referire la Știri.md.

„Vreau să vă vorbesc despre dialogul nostru cu Federația Rusă. Avem o agendă mare. Liderii moldoveni trebuie să asigure condiții bune pentru cetățenii noștri care lucrează în Rusia. 

Trebuie să găsim soluții sustenabile pentru a deschide exporturile către Rusia. Dialog serios, sistemic privind soluționarea conflictului transnistrean, cu participarea marilor jucători. 

Moldova are nevoie de un președinte care să reprezinte cu demnitate interesele naționale ale țării noastre!”, menționează Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.