Acasă Extern VIDEO // Iulia Timoșenko, fost premier al Ucrainei: Putin nu e nebun,...

VIDEO // Iulia Timoșenko, fost premier al Ucrainei: Putin nu e nebun, e perfect rațional. El știe ce este răul și ce rău provoacă

691
0

Prezenţa ilegală a ruşilor în Ucraina a arătat, ca să o citez pe invitata mea de astăzi, cine sunt prietenii şi cine sunt duşmanii ţărilor implicate în război. China este însă un caz special, pentru că pe de o parte vorbeşte despre integritatea teritorială a tuturor statelor din lume, iar pe de alta, accentuează ideea ruşilor că Occidentul întreţine acest război şi diminuează vina care în realitate, aparţine exclusiv Federaţiei Ruse.

Iulia Timoşenko a fost de două ori premierul Ucrainei, l-a întâlnit pe Putin în repetate rânduri şi face astăzi o analiză în cunoştinţă de cauză a situaţiei la zi, dar şi a relaţiei dintre Moscova şi Beijing.

Sursa: Digi24.ro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here