Acasă Social VIDEO// IP Rezina a ars ca o torță noaptea trecută

VIDEO// IP Rezina a ars ca o torță noaptea trecută

0

Alertă la Rezina, după ce clădirea inspectoratului de poliție a fost cuprinsă de flăcări. Totul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 03:50, iar la fața locului a fost nevoie de intervenția a patru autospeciale ale IGSU.

„La Inspectoratul de Poliție Rezina al IGP s-a produs un incendiu. Polițistul din serviciul de gardă a observat o lumină puternică în aripa stângă a sediului, în scurt timp fiind cuprins de flăcări întreg acoperișul instituției”, se arată într-un comunicat al IGP.

În scurt timp, la fața locului au intervenit 4 autospeciale ale Serviciului Situații Excepționale. Întru lichidarea incendiului au participat atât pompierii, cât și angajații Inspectoratului de Poliție.

Din fericire organele de drept anunță că victime nu sunt.

Pagubele materiale se rezumă la acoperișul instituției și un birou, parțial afectat, din aripa stângă, de la etajul superior. Toate documentele, precum și armamentul au fost evacuate din clădire.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.