Acasă Anticipate 2021 VIDEO // Incident la Varnița: Un bărbat și-a fotografiat buletinul de vot

VIDEO // Incident la Varnița: Un bărbat și-a fotografiat buletinul de vot

0

O tentativă de asistență a fost înregistrată la o secție de vot din satul Varnița. Un alegător a încercat să-i intre în cabina de vot unde un alt alegător își exercita dreptul. Bărbatul a încercat să indice candidatul în dreptul căruia să aplice ștampila, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md.

Mai mult de atât, acesta și-a fotografiat buletinul de vot. Președinta biroului electoral a intervenit.

Din imagini se vede cum bărbatul intră în cabina de vot alăturată, indicând pe buletin candidatul care ar trebui votat. În același moment președinta biroului electoral a intervenit.

Deși nu i-a reușit să intre în cabina de vot, bărbatul și-a fotografiat buletinul de vot, lucru interzis prin lege. Acesta a fost observat și a fost rugat ulterior să șteargă conținutul din telefon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.